ONZE VISIE

Wij zien een wereld voor ons waar het voor iedere ondernemer mogelijk is om zijn/haar eigen merk te creëren.
Om deze vorm te geven op een professionele manier, ongeacht het budget.


ONZE MISSIE

Wij gaan helpen dit te realiseren door laagdrempelige coaching en trainingen aan te bieden voor jou als ondernemer, zodat jij zelf jouw merk kan ‘maken’.


ONZE WAARDEN

Laagdrempelig

Professioneel

Inspirerend

Mogelijkheden voor ieder budget


ONZE BELOFTE

Branding voor iedereen!
Klein of groot budget?
Bij De Merkontwerpers is er altijd een training voor jou.

Let's make a brand!

Al een paar jaar had Lisette het idee om meer te doen met haar kennis. Dit te delen met wie het maar nodig had. Het kriebelde om trainingen rondom branding & ontwerp op te zetten. Later kwam daar het idee van een online academy bij. Maar oh... de tijd vliegt voorbij. En het is een pittige onderneming dit in je eentje op te zetten.

 

Haar collega-in-het-vak Jennifer kent ze van toen ze jaren terug nog in loondienst werkten bij hetzelfde bedrijf. Later kwamen ze elkaar weer tegen als freelancers bij eenzelfde opdrachtgever. Die klus eindigde, maar het contact bleef! Inmiddels hebben beide dames een eigen kantoor vanwaar ze hun ontwerpbureau's runnen: Jinx Design(Jennifer) in Emmeloord en Studio Rodenhuis (Lisette) in Lelystad.

 

In de zomer van 2020 besloot Lisette om Jennifer bij haar plannen te betrekken, want: 1+1= altijd meer dan 2! En zo ontstond daar 'De MerkOntwerpers'. Met hun gedeelde kennis en kunde kunnen zij -als MerkOntwerpers- iedere ondernemer helpen hun eigen merk te bouwen.

 

Let's make a brand!

Jennifer

MerkOntwerper

Lisette

MerkOntwerper