Uitgelicht

LET US KNOW

Ben jij één van die leukerds die een training of cursus bij De MerkOntwerpers heeft gevolgd?
Een (online) product heeft gekocht?
Of op een andere manier met ons samen heeft gewerkt?

Laat ons (en anderen) weten hoe jouw ervaring was.
Vul het formulier in en deel jouw mening.
We stellen jouw bijdrage hierin enorm op prijs! ✨

Ik heb de training ‘Let’s make a brand’ gevolgd. In een klein groepje leerden wij van alles over branding en hoe we dit het beste kunnen toepassen binnen ons bedrijf.

Door alle tips, tricks én persoonlijk adviezen van Jennifer en Lisette tijdens de sessies heb ik geleerd hoe ik zelf het beste mijn eigen merk neer kan zetten. In een periode van vier weken heb ik genoeg handvatten gekregen om mijn branding te optimaliseren en weet ik waar ik voortaan op moet letten.

Ik kan iedereen deze training van harte aanbevelen, zowel starters als ondernemers die al wat langer bezig zijn.

Selma Rodenhuis - Emmeloord

Ik heb een hartstikke leuk en leerzaam traject doorlopen bij Lisette en Jennifer. Ze zijn allebei specialisten in hun vakgebied. Ze bieden je op een laagdrempelige, prettige manier de mogelijkheid om je merk zo te maken dat het echt bij jou past. Ze geven nuttige feedback en zetten je ertoe aan na te denken over wat echt belangrijk voor je is in jouw bedrijf.

Nynke - Dronten

Het brandingstraject van De Merkontwerpers was erg fijn om te volgen. Het traject is goed opgebouwd: je begint bij de basis en bouwt zo stevig verder naar een mooie branding. Iedere twee weken is er een online sessie om je huiswerk te bespreken en krijg je tips en feedback waar je direct mee aan de slag kunt. Het is echt een stok achter de deur om serieus met je branding aan de slag te gaan. Een aanrader!

Loes - Lelystad

Via Lisette, kwam ik terecht bij de training “Let’s make a brand!” Mijn branding is iets waar ik al voor ik begon met ondernemen naar het zoeken ben en nog steeds ontdekkende in ben. De training van Lisette en Jennifer was goed opgebouwd doordat je begint bij de basis (je kern) en zo per sessie je brand steeds verder creëert. De handvaten en input vanuit de training neem ik mee in mijn toekomste plannen als ondernemer en zijn voor mij heel waardevol. De training van Lisette en Jennifer was voor mij zo fijn en waardevol dat ze ook mijn huisstijl en logo hebben gemaakt. Ook dat hebben ze top gedaan!

Thom Laagkemper - Lelystad