Jennifer

MerkOntwerper

“De opleiding aan het Grafisch Lyceum in Zwolle is de beste keuze die ik ooit heb gemaakt. Ik mag iedere dag mooie dingen maken en zorgen voor een glimlach door mensen te helpen met mijn ontwerpen. Het gevoel wat ik hiervan krijg geeft mij energie en enorme voldoening. Ik vertaal jouw boodschap naar een inspirerend beeld; een verlengstuk van datgene wat jij wilt overbrengen op jouw publiek. Vertel mij jouw verhaal. Wie je bent, wat je wilt vertellen en wat je hiermee wilt bereiken. Mijn uitdaging? Jou verrassen met het eindresultaat. Mijn doel? Dat jij trots met het ontwerp op pad kunt om jouw verhaal verder te verspreiden.”

 

Jennifer is Jinx Design gestart in 2012 naast haar baan in loondienst op de marketingafdeling bij de Zwaluwhoeve. Na anderhalf jaar hakte ze de knoop door, heeft ze haar baan opgezegd om zich volledig te focussen op de ontwerpstudio. Als een natuurlijk gevolg werkt ze voor verschillende opdrachtgevers binnen het thema Wellness & Lifestyle. Binnen deze branche is sfeerbepaling naar de buitenwereld erg belangrijk. Daarnaast werkt ze samen met verschillende reclamebureaus, drukkerijen en MKB.

 

“Toen Lisette mij vertelde over haar plannen voor de online academy vond ik het meteen een goed idee! Ikzelf herken het als geen ander om als ZZP-er graag zelf de controle willen houden over alle aspecten binnen je bedrijf. Dus ga je veel zelf doen. Echter kom je er al vrij snel achter dat je niet alle nodige kennis in huis hebt en loop je op een gegeven moment vast. Dan kun je 2 dingen doen, ermee door blijven rommelen zonder resultaat of je schakelt hulp in!

 

Maar wie vraag je dan om hulp? Op dit moment schieten de branding-experts als paddestoelen uit de grond. Op zich een mooie ontwikkeling natuurlijk, al die creativiteit. Maar hoe kies je hier dan iemand uit die jou daadwerkelijk verder kan helpen met jouw branding? Iedereen kan een template maken in Canva, maar wie helpt jou met jezelf te onderscheiden van de massa? Het doorvoeren van je branding gaat verder dan alleen je logo en huisstijlkleuren. Lisette en ik kunnen met onze ervaring en expertise mensen echt helpen door onze kennis te delen. En 2 weten meer dan 1 ;-)”