Lisette

MerkOntwerper

Lisette (37, blond, ambitieus en een tikkeltje eigenwijs) heeft jarenlange ervaring in de wereld van creatieve communicatie. Sinds 2013 is ze eigenaar van ontwerpbureau Studio Rodenhuis, waar ze zich heeft gespecialiseerd in branding en grafisch ontwerp.

 

“Alles wat ik hoor, zie, proef, voel en ruik inspireert mij in mijn werk. Mijn kracht ligt vooral in mijn ‘gut-feeling’ waarmee ik haarfijn aanvoel wat mijn klanten precies bedoelen. Waar hun wensen liggen qua branding & ontwerp en waar ze heen willen met hun onderneming. Supertof om dit samen met Jennifer nu ook in een andere vorm te gieten waardoor we een nog breder publiek aan kunnen spreken.

 

Wanneer mijn klanten blij worden van iets dat ik voor ze heb gemaakt. Hoe ik met ze meedenk. Dat ik hen (en hun bedrijf) heb kunnen helpen groeien. Dat is zo’n mooi gevoel!”

 

Lisette is iemand die vooral vertrouwt op haar instinct en dat is maar goed ook. Als geen ander voelt ze haarfijn aan wat haar klanten nodig hebben in hun branding. Als een ware actrice kruipt ze in de huid van haar opdrachtgever. Met haar kennis en vakmanschap zet ze vervolgens een Emmy-waardig product neer! Ze doet eerst grondig onderzoek, wat belangrijk is om de opdracht meteen goed aan te kunnen vliegen met hetzelfde enthousiasme als haar opdrachtgever. Een goede klik voor de samenwerking is dan ook onmisbaar.

 

Ze draagt kunst en cultuur een warm hart toe. Het is dan ook geen verrassing dat ze – naast een verscheidenheid aan ondernemers – ook veel culturele instellingen helpt met het neerzetten van hun merk. Haar ontwerpen zijn opvallend en kleurrijk. Haar slogan is niet voor niets ‘Make it pop!’.